AUTÓÁPOLÁS

Autókárpit tisztítás gőzzel

Sokunk számára az autó szinte a második otthonunk, napról-napra akár több órát is eltöltünk benne. Elvisz a munkahelyig vagy bevásárolni, sokak számára pedig a legfőbb munkaeszköz. Ehhez képest a legtöbben jóval kevesebb figyelmet fordítanak a kocsi tisztaságára, mint a lakásukéra. Egy 1000 fő bevonásával készült felmérés szerint az autósok harmada csak évente egyszer porszívózza ki az autóját.

Valójában olyan igénybevétel mellett, ami egy átlagos autót ér nap, mint nap, még a rendszeres porszívózás is kevés. A bőrünkről származó a zsír, izzadság és az elhalt hámsejtek, az utak pora és a különféle allergén növényi pollenek mind hozzájárulnak a belső tér elkoszolódásához. Így akár 700 féle különböző mikroorganizmus is megtelepedhet az utastérben, például az ülés kárpitjában rejtőzve. A gőz erejével őket is legyőzhetjük. Ami pedig még ennél is jobb: a kezelés után a bőrülések szuper puhává, a kárpitok friss illatúvá változnak, így minden reggeli indulásnál örömmel helyezheted magad kényelembe kocsidban.

Ha szeretnéd, hogy az ülések kárpitja, a szőnyegek nemcsak újszerűen tiszták és szépek legyenek, hanem a szemmel láthatatlan szennyeződésektől is megszabadulnál, ránk számíthatsz: a tiszta kocsibelsőért keresd a Teljes Gőzzel csapatát!

Autómosás és kozmetika a gőz erejével

Ipari gőztisztító gépeink segítségével rövid idő alatt, a fényezést kímélve és cseppmentesen szabadítunk meg a szélvédőre tapadt bogaraktól, az autóra csöppent fenyőgyantától, a portól és a sártól. Az alváztól a tetőcsomagtartóig megtisztítjuk a járművet, ami azt jelenti, hogy még a legkisebb, más módszerrel hozzáférhetetlen rések is tisztává válnak. Ráadásul a gőz hatékony fegyver a legtöbb kórokozó ellen, így autód nem csak tisztábbá, hanem higiénikusabbá is válik a gőztisztítás során.

Gépjárműflotta tisztántartása

 

Professzionális, ipari gőztisztító berendezésünk számára egy nagyobb flotta sem jelenthet kihívást. Ha egyszerre több autó tisztítására, rendszeres tisztántartására van szükséged (pl. autókölcsönzéssel, fuvarozással, taxizással, távfelügyelettel foglalkozó vállalkozásod van, esetleg old-timereket, luxusautókat gyűjtesz), mi idő- és költségtakarékos megoldást nyújtunk – természetesen a saját telephelyeden. Kérd egyedi árajánlatunkat!

Autókozmetika eladás előtt

 

Tudtad, hogy a kívül-belül alaposan megtisztított, csillogó autók rendszerint magasabb áron kelnek el? Egy olyan jármű, melyen szemmel látható, hogy tulajdonosa törődött vele, könnyebben és gyorsabban találhat új gazdára. Ezért mielőtt meghirdetnéd az autód, hívj minket, hogy a legjobb formáját mutathassa!

Időpont egyeztetés

+36 70 719 7623

Időpont egyeztetés

+36 70 719 7623