LAKÁSTISZTÍTÁS

Gőztisztítás a lakásban

Egy érdekes tény: az átlagos európai ember évszaktól függően a napjának nagyjából 90%-át beltérben tölti. Érdemes tehát figyelmet szentelni annak, hogy pontosan milyen környezetben is töltjük a napunknak ezt a korántsem elhanyagolható részét. Egészségünk és jó közérzetünk megőrzéséhez fontos a tisztaság, de mind tudjuk, hogy a hétköznapokban mennyire nehéz fenntartani.

Vegyük például a kanapédat, elég sok minden történhet vele: a kutya összenyálazza, a gyerek csokis kézzel összemaszatolja, ráömlik a kávé… Ráadásul, ha nem is történik baleset, a legtöbben minden nap 3-4, vagy akár még több órát eltöltünk rajta.

Ne becsüld le hatását a lakás levegőminőségére sem, hiszen a poratkák is legalább olyan jól érzik magukat az ágyban vagy a kedvenc kanapédon, mint te! Ha van allergiás vagy asztmás a családban, akkor különösen fontos, hogy erre is odafigyelj.

Sajnos az elkoszolódott abrosszal és függönnyel ellentétben az ágyat, a kanapét vagy a padlószőnyeget nem tudod egyszerűen csak bedobni a mosógépbe. (Ha esetleg mégis sikerülne, annak pedig a mosógép látná kárát.) Bele kell tehát törődnöd, hogy a kanapé előbb-utóbb mindenképpen piszkos lesz?

Természetesen nem: a kétes hatékonyságú házi módszerek és a kicsit sem gyerek- és háziállat barát, durva vegyszerek helyett ma már számodra is elérhető a professzionális gőztisztítás lehetősége. Ezzel a korszerű technológiával minimális tisztítószer és a hagyományos módszerekhez képest akár 80%-kal kevesebb víz felhasználásával tisztulhat meg minden szőnyeg, kárpit vagy matrac. Olyan gyorsan megszárad, hogy a napközben kitisztított ágyadban már akár aznap este nyugodtan alhatsz.

A gőztisztítás ajánlott a zsírfoltos konyhák, piszkos fürdőszobák tisztítására vagy új lakásba költözés után is, mivel a gőz erős tisztító és antibakteriális hatása ilyenkor is jó hasznosítható.

Ha tisztább, egészségesebb lakásban szeretnél élni, hívj minket bizalommal!

Időpont egyeztetés

+36 70 719 7623

Időpont egyeztetés

+36 70 719 7623